Dilla på akkurat nå: leseplassen min!

Jeg skulle jo egentlig ikke blogge noe særlig denne uken fordi det er eksamenstid. Men så kriblet det litt i fingrene etter å skrive, og dette innlegget er jo litt eksamensrelatert, er det ikke? Jeg er skikkelig i blogghumør om dagen, så kunne gjerne tenkt meg å gjøre det i stedet for å lese til eksamen. Men så har det faktisk vist seg at termodynamikk ikke er et så altfor ille fag likevel (fokuserer på dette faget denne uken), så det er ikke så verst å sitte med det heller.

I disse eksamenstider er jeg så superheldig at jeg har min egen, faste leseplass. Det finnes selvfølgelig lesesaler rundt om på Blindern man ellers kan benytte seg av, men av de jeg har brukt så er lesesalene hos Realfagsbiblioteket alltid fulle i eksamenstiden, mens lesesalen i Fysikkbygningen – hvor det alltid er ledig — har dårlige stoler, er ofte kald og er et generelt utrivelig lokale … Med fast leseplass får man sin egen koselige, lille krok på universitetet, som gjør at man føler seg mer hjemme der 🙂

Jeg sitter i kjelleren hos Institutt for teoretisk astrofysikk (ITA). Der er det en lesesal for masterstudenter som gjemmer seg bak denne døren merket Masters of the Universe! 😉

Nå har endelig sitteplasskartet nederst på døren blitt oppdatert slik at navnet mitt er der også 😀 For så sant det er plasser til overs, kan en sjelden bachelorstudent få skvist seg inn!

10755907_1541271592786615_15612548_n

Fordeler med lesesalsplass:
  1. Man har alle bøkene og tingene sine der, uten at man faktisk trenger å drasse på dem.
  2. Man trenger ikke pakke sammen sakene på slutten av dagen, men kan la de ligge til i morgen og fortsette der man sluttet.
  3. Man er omgitt av hyggelige folk som studerer det samme som en selv.
  4. Kjøkken!
  5. Egen PC!
  6. Og ikke minst: Man har alltid en plass, uavhengig av når på dagen man kommer!

God eksamenslesing!

Relaterte innlegg

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.