Fine emner vs. teite emner

Etter forrige ukes ukesoppsummering hvor jeg også listet opp hvilke emner jeg liker best så langt dette semesteret, har jeg tenkt på hva det er som gjør at jeg faktisk liker et emne. Jeg har kommet frem til noen kriterier (som jeg har forsøkt å liste opp etter grad av viktighet).

Kriterier for at jeg skal like et emne

  1. Føle at stoffet som gås gjennom er relevant og anvendbart
  2. Gi mestringsfølelse (emnet må ikke være altfor vanskelig, men passe utfordrende)
  3. God og ryddig informasjon om emnet fra foreleser på begynnelsen og underveis i semesteret
  4. Dyktige gruppelærere som kan svare på det jeg lurer på
  5. God foreleser, i tilfelle jeg har føler behov for å gå på forelesninger
  6. Én pensumbok, og den skal være god og oversiktlig

Dette semesteret har dessverre de mest sentrale emnene (FYS2160 og AST2210) litt for mange mangler utifra kriteriene ovenfor (i alle fall så langt), hvilket er grunnen til at de havnet nederst på listen!

Hovedbilde: Pexels

Relaterte innlegg

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.