Dag 8 i L.A.: Soving, skyping & sightseeing

Endelig en fridag fra det intense undervisningsopplegget!

Denne dagen var det ikke ingen forelesninger, men en avslappende hvor vi fikk muligheten til å sove lenge. Endelig fikk jeg tid til å ta en Skype-samtale med kjæresten min, for det har vært vanskelig å finne et tidspunkt som fungerer på grunn av tidsforskjellen.

Etter en sen frokost dro vi til L.A. på sightseeing. Først dro vi til Griffith Observatory hvor vi fikk med oss et planetariumshow, så på utstillingene, utsikten og Hollywood-skiltet. Deretter dro vi ned til Hollywood og ruslet litt langs The Walk of Fame.

photo_292

photo_293

photo_294

photo_295

photo_296

photo_297

photo_298

Kvelden brukte jeg til å gjøre mer research i forbindelse med prosjektet mitt. Prosjektuken er mer eller mindre i gang og jeg prøver å finne ut hvor mye ulik informasjon jeg kan få ut av observasjonene jeg planlegger å gjøre. Jeg venter fortsatt på en konkret tilbakemelding på prosjektet mitt, men det kommer nok snart. Etter det kan jeg fortelle mer om hva prosjektet handler om!

Hovedbilde: Meg (gjelder alle bildene)

Relaterte innlegg

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.