Dag 1 i L.A.: Jeg er fremme!

Etter en veldig lang reise, har jeg kommet meg til Mount Wilson Observatory!

Det ble en forferdelig hektisk mellomlanding i New York. Man skulle tro at tre timer burde være nok til å få et avslappende flybytte, men nei. Bare passkontrollen tok rundt to timer og deretter skulle bagasjen hentes og sjekkes inn på nytt, og så bar det gjennom sikkerhetskontrollen en gang til. Ikke overraskende måtte jeg løpe til flyet – og rakk det i siste minutt! For noe stress. Jeg innser at mellomlanding i USA er en elendig idé.

Flyturen fra New York til Los Angeles var ikke bare kjedelig, for det var fine ting å se på fra vindusplassen min, slik som Grand Canyon og etterhvert LA:

photo_251

Grand Canyon fra flyvinduet.

Downtown L.A.

Veien til Mount Wilson Observatory er lang og krunglete, og tar deg i en høyde på 1 742 m over havet. Utsikten er helt fantastisk. Jeg skal få tatt noen bra bilder av den etterhvert! Overalt på området kan man se kupler som huser teleskoper. Vi skal besøke og bruke mange av de i løpet av programmet, så jeg kan skrive og vise mer av dem etterhvert som vi besøker de 🙂

photo_257

Jeg har dessuten fått programmet for de to ukene nå. Det ser ut som følger:

curea-programDet blir spennende å komme i gang senere i kveld!

Hovedbilde: Dave Jurasevich (utsikt over LA fra Mount Wilson)

Relaterte innlegg

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.