Snart avreise!

I morgen drar jeg endelig til LA og historiske Mount Wilson Observatory! Der skal jeg være i to uker og holde på med observasjonsastronomi. Du kan lese om programmet.

Det jeg vet så langt av timeplanen, er at vi skal besøke Jet Propulsion Laboratory (JPL) og Big Bear Solar Observatory. Jeg kommer til å skrive mer om hva disse stedene er og hva som skjer der etter jeg har besøkt dem.

Forhåpentligvis har jeg mulighet til å skrive litt hver dag om hva jeg er med på der borte, men dagene er temmelig tettpakket fra morgen til kveld med undervisning og observasjoner.

Innen søndag neste uke må jeg komme med et forslag til hva jeg skal bruke observasjonsuken til. Fra listen over noen tidligere prosjekter ser jeg at det går mye i Solen og stjernene, men det er også et prosjekt som har handlet om galakser. Jeg syns jo galakser hadde vært veldig spennende 🙂 Da skal vi bruke en/flere av observasjonsteknikkene vi har lært den foregående uken.

Hovedbilde: Wikipedia Commons

Relaterte innlegg

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.