Ready for liftoff!

På søndag var det 45 år siden det første mennesket gikk på Månen. I den anledningen har jeg skrevet en liten kortnyhetssak til websidene til Institutt for teoretisk astrofysikk (ITA) om NASAs planer videre. For nå er det Mars som står for tur, samt asteroider! Det blir spennende å se når vi klarer å sette et menneske på et annet himmelobjekt enn Jorden og Månen!

Les: NASAs neste skritt 45 år etter månelandingen

Jeg har også skrevet flere artikler om romfart til websidene til ITA i det siste. De har nemlig noen temasider på websiden sin og én av disse handler om romfart. Men det har knapt vært innhold der – frem til nå! Jeg har skrevet ny forside til temasiden, samt en side om utforskningen av Månen. Jeg har også skrevet utkast til sider om utforskningen av Merkur, Venus, Mars og asteroidene, så forhåpentligvis kommer dette snart ut på siden også 🙂

Og nå er det ikke lenge til mitt eget fly skal ta av! I morgen må jeg pakke til turen, for på lørdag drar jeg!

Hovedbilde: Atlantis skytes opp fra Kennedy Space Centre (NASA/Tony Gray og Tom Farrar)

Relaterte innlegg

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.