Design av «Earth Ball Activity Book»

Earth Ball Activity Book er et aktivitetshefte som jeg har skrevet, designet og illustrert.

Aktivitetsheftet Earth Ball Activity Book inneholder rundt 50 aktiviteter for store og små som gjør at man blir bedre kjent med Jordkloden vår og solsystemet vårt. Heftet er lagd for EU Universe Awareness. Med heftet følger det en oppblåsbar jordklode-badeball.

Her er noen av oppslagene i heftet:

Heftet ligger tilgjengelig online, gratis! Du kan laste ned en PDF eller du kan laste ned InDesign-filene og bruke materiellet som du vil. Poenget er at filene skal være tilgjengelige for alle EU-UNAWEs medlemsland (og folk generelt), slik at de kan oversette heftet til sitt språk og trykke det selv. Jeg har tidligere fått tilsendt en versjon på islandsk 😀

Hovedbilde: EU Universe Awareness

Relaterte innlegg

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.