Beste sommerjobben noensinne?

Jeg har jobbet noen uker hos Institutt for teoretisk astrofysikk (ITA) ved Universitetet i Oslo nå og jeg stortrives! Tenk å bli betalt for å sitte her og skrive og lese om universet og Big Bang og se på fine bilder av galakser! 😀

photo_211

I dag holder jeg på å skrive utkast til en forskningsnyhetssak som snart skal ut på websiden til ITA. Den handler om et nytt bilde tatt av Hubble-teleskopet: det viser to galakser som er i ferd med å kollidere og som har noen uvanlige trekk … Jeg legger ut link når saken er ute 🙂 En av forskerne her på ITA har vært med å analysere galaksene, så det gjør det ekstra spennende. Bildet offentliggjøres kl. 16:00 av NASA/ESA på torsdag.

Hovedbilde: Institutt for teoretisk astrofysikk fotografert av meg

Relaterte innlegg

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.