Karakterer våren 2014

Etter å ha sittet og oppdatert StudentWeb i det uendelige i påvente om at karakterene skulle bli lagt ut, er endelig alle karakterene mine offentliggjort!

Det er alltid like spennende å vente på karakterene. Det tar ofte 2-3 uker, avhengig av hvor mange som tar faget, naturligvis. Jeg har som regel en ganske god følelse for hvordan det har gått, samtidig som jeg veksler mellom å være i overkant optimistisk og pessimistisk, avhengig av dagsformen.

Men nå er i alle fall alle karakterene blitt offentliggjort og jeg må kunne si meg temmelig fornøyd!

karakterer-vacc8aren-2014

Håper det gikk bra med deg på dine eksamener også 🙂

Hovedbilde: Photos Public Domain

Relaterte innlegg

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.