I gang med sommerjobb på Blindern

Etter en liten uke med ferie etter avsluttet eksamensperiode, er jeg i gang med sommerjobben min.

Denne sommeren skal jeg jobbe hos Institutt for teoretisk astrofysikk (ITA) der skal jeg hjelpe formidlingsansvarlige Kathinka med grafisk design og skriving. Vi er i gang med å planlegge oppussing av den litt utdaterte websiden astronomi.no, som blir kjempestas å gjøre fin 🙂 Jeg skal også hjelpe til med litt andre ting, blant annet litt skriving. Jeg har allerede en tekst jeg kan vise dere: Månedens bilde juni 2014: Hubbles fargerike univers, som jeg har skrevet for ITA. Mer kommer nok etterhvert!

photo_204

photo_208

Her sitter jeg! Rom 502 i øverste etasje i astronomibygget, sammen med tre andre som også har sommerjobb.

Ha en fin uke!

Relaterte innlegg

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.