Høstsemesteret 2014

Undervisningspåmeldingen for neste semester har begynt og det er så gøy! Det har en tendens til å ta litt av oppmerksomheten bort fra eksamenene man har foran seg riktig nok, i alle fall blir det sånn for meg … For på slutten av et semester føler jeg meg så ferdig med de emnene jeg har levd med det siste halvåret og jeg er så innmari klar til å begynne med nye (etter en liten ferie, selvsagt). Så jeg må få unnagjort disse eksamenene mens det jeg egentlig har lyst til er å sitte på Studentweb og dagdrømme om kommende semestre og alle de spennende emnene jeg kan velge mellom.

Men uansett; her er planen min for høstsemesteret 2014:

photo_184

Så håper jeg at jeg får plass på de emnene jeg har søkt på. Jeg kunne valgt andre emner selvfølgelig, dvs. et annet fag en Kvantemekanikk, som er det eneste valgfrie faget på listen. Nå følger jeg mer eller mindre opplegget som står oppført som et generelt studieløp i astronomi. Det høres jo trygt og fint ut, syns jeg. Spesielt siden jeg ikke helt vet hva det blir videre (dvs. på masternivå), om det blir teoretisk eller observasjonell astrofysikk. Kosmologi blir det i alle fall ❤

Det kommende semesteret gleder jeg meg mest til Observasjonsastronomi naturligvis, ettersom det er et astronomiemne. Endelig! Det er jammen meg langt mellom dem, syns jeg. Men nå blir det heldigvis astronomiemner hvert semester fremover så lenge jeg ønsker å studere 😉

Relaterte innlegg

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.