Eksamenstid!

Det er den tiden av året igjen …

Tiden er kommet for eksamenstid. Det er en ganske strevsom tid, men jeg liker den. For eksamenstiden er tiden da kunnskapen man har tilegnet seg faller på plass og det blir orden i det man opplever som et kaos av temaer i løpet av semesteret. Og jeg blir litt vemodig. Semesteret virker som det har gått så fort og det er nesten litt trist å si farvel til fagene jeg har hatt, selv om jeg ikke likte alle så godt. Samtidig innser jeg hvor ufattelig mye jobb det har vært å komme meg frem til eksamen.

Det blir mye sitting på lesesalen de siste dagene før eksamen, helt fra morgen til kveld. Slik som i kveld da jeg kunne gå hjem i det deilige været og se på lyset fra kveldssolen. Det er jo litt trist å sitte så mye inne nå som det er så fint ute. Men så er det litt koselig å sitte og studere også! Den er så deilig den følelsen man får når man sitter og øver som sier at «dette kan faktisk gå ganske bra!» og man begynner faktisk å glede seg til å få vise hva man kan på eksamensdagen. I alle fall er det sånn for meg!

photo_175

photo_158

photo_169

photo_180

Studiehverdagen for tiden: mye skriving og regning på lesesalen, lunsj ute på baksiden av fysikkbygget og Universitetsbiblioteket i kveldssolen 🙂

Relaterte innlegg

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.