Semesterslutt (nesten)

Semesteret nærmer seg slutten med stormskritt!

Nå er all undervisning over for dette semesteret! De siste forelesningene er holdt og alle obligene er levert inn (det var veldig mange!). Så nå er det bare eksamenslesing igjen. Det er nesten litt vemodig … I siste gruppetimen i Kvantefysikk (FYS2140) hadde vår flinke gruppelærer Siv lagd fantastiske kvantefysikkmuffins med formler og uttrykk fra kurset, eller som hun sa: kvantiserte muffins! 😀

photo_157

Fremover tenker jeg å skrive en oppsummering av hvert av de tre fagene jeg har hatt dette semesteret hvor jeg skriver kort hva de har handlet om, hva jeg syns om de og hvor interessante de har vært fra et astrofysisk perspektiv 🙂

Relaterte innlegg

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.