Enda en praksisplass i sommer!

Sommerferien er lang når man er student, så da er det tid til å gjøre litt av hvert!

For litt siden skrev jeg om at jeg har fått plass på et to ukers opphold på Mount Wilson-observatoriet i Los Angeles hvor jeg skal drive med observasjonsastronomi. Og nå har jeg fått praksisplass for resten av sommeren også! Da skal jeg riktignok være et mindre eksotisk sted: Blindern. Der skal jeg jobbe for Institutt for teoretisk astrofysikk hvor jeg skal hjelpe formidlingsansvarlige Kathinka med grafisk design og skriving. Vi snakker blant annet om å pusse opp astronomi.no 🙂 Det hadde vært gøy!

photo_138

photo_130

Nå har jeg bestilt flybillett til Los Angeles! Jeg fant tilfeldigvis ut at Kilroy har studentpriser, så sparte nesten tusen kroner på det. Så nå kan sommeren komme!

Men først må jeg gjøre en stor prosjektoppgave i FYS2130 (Svingninger og bølger), og så blir det tre skriftlige eksamener før jeg er ferdig 10. juni … Også skjer det jo en del med Rosetta-traileren som kommer neste uke. Det skjer så mye nå at jeg har måttet lage meg en liste over ting jeg må huske på:

Huskeliste:

Praksisplasser:
– LA: send flyinfo til Paula
– LA: send sjekk (frist: 15. mai)
– LA: fyll ut ESTA-skjema
– UiO: avtal arbeidsoppgaver/uker med Kathinka

Rosetta:
– oversett «Moustronaut»
– les meg opp på Rosetta

Generelt:
– selvangivelse for næringsdrivende (frist: 31. mai) 🙁 🙁 🙁

Relaterte innlegg

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.