Webside: «The Awesome Amateur Astronomer»

Websiden The Awesome Amateur Astronomer er en introduksjon til amatørastronomi for deg som er interessert i å involvere deg mer i astronomi, men som ikke vet helt hvor du skal begynne.

Hvem skulle tro at jeg ville få bruk for designkunnskapene mine i astrofysikken? Siden jeg jo egentlig er grafisk designer, syns jeg det er på tide å vise frem noe av det jeg har designet. Sist sommer var jeg så heldig at jeg hadde praksisplass hos EU Universe Awareness i Nederland – et internasjonalt program som bruker verdensrommet til å inspirere barn og vekke en interesse for teknologi og vitenskap. Der skrev og designet jeg flere astronomirelaterte informasjons- og undervisningsmateriell for barn.

Websiden The Awesome Amateur Astronomer: 10 Steps To Get You Started In Astronomy er en introduksjon til amatørastronomi som i 10 steg dekker alle de ulike aspektene ved astronomi: fra observasjon til research, analysering, bygging, publisering og mer. Websiden er et fint utgangspunkt for de som har lyst til å komme i gang med astronomi, men som ikke helt vet hvor de skal begynne. På websiden er det også mange linker til ressurser på nettet. Trykk på bildet nedenfor for å komme til websiden 🙂

I forbindelse med websiden lagde jeg også ti forskjellige merker som man kan «samle» på ved å fullføre oppgaver tilknyttet de ti forskjellige trinnene:

Håper du liker websiden og blir inspirert til å drive med litt astronomi selv! 😀

Relaterte innlegg

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.