Gjest hos Nitimen

I dag har jeg vært gjest hos Nitimen på NRK P1!

Jeg er i gang med en aldri så liten promoteringsrunde for boka mi, Den lille boka om universet. Etter miniintervjuer i Dagsavisen og Klassekampen, var dagen kommet for første radiointervju. (Jeg har også vært hos podcasten Romkapsel, hvor episoden sannsynligvis kommer i begynnelsen av desember. Jeg skriver mer om det etter hvert.)

Noen bilder fra studio i dag:

De spilte Beatles’ «Across the Universe» i løpet av intervjuet.

Det var kjempehyggelig å være på besøk hos Nitimen! De var så interesserte i boka og temaet. Når jeg gikk derfra ble jeg selvfølgelig gående og tenke på alt jeg kunne fortalt i tillegg til det jeg gjorde eller ting jeg skulle sagt annerledes. Sånn vil det vel alltid være. Men jeg håper lytterne syns det var fint å høre på likevel og undret seg litt mer over universet enn de ellers gjør en mandag morgen.

Hørte du på i dag? Hvis ikke du hadde mulighet til å høre sendingen live, kan du høre den her!

På onsdag blir det enda mer spennende, for da skal jeg gjeste God morgen, Norge!

Relaterte innlegg

Én tanke om «Gjest hos Nitimen»

  1. Godt prestert 🙌🏻 Kan ikke være bare bare å snakke på radio på direkten. Undrende morgen med universet. Så riktig og viktig med vitenskapsformidling. Takk Maria 🌏

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.