AstroMarias julekalender: Luke 1

ANNONSE // Det er tid for å åpne første luke i den astronomiske julekalenderen!

I desember er det astronomisk julekalender her på bloggen. I første luke av den astronomiske julekalenderen skjuler det seg LEGO! Nærmere bestemt det nye LEGO-settet Women of NASA. Dette settet hedrer fire kvinner som har vært viktige på grunn av sine vitenskapelige bidrag til astronomien og romfarten, og som rollemodeller. Jeg har skrevet om settet på bloggen tidligere.

Bli med i trekningen!

Det skal deles ut to stykker av dette settet. For å være med i trekningen, trenger du bare svare på følgende spørsmål: Hvilket av de tre minisettene gleder du deg mest til å bygge? 🙂 Vinneren trekkes tilfeldig blant alle som svarer og annonseres i neste innlegg. Fristen for å svare er mandag 4. desember kl. 12.

Følg bloggen i sosiale medier for å få med deg de neste kalenderlukene: Facebook / Instagram / Twitter / Snapchat.

LEGO-settene er sponset av Brikkebutikken.no.

Hovedbilde: NASA/JPL-Caltech/Penn State (fargene er justert)

Relaterte innlegg

27 tanker om «AstroMarias julekalender: Luke 1»

  1. Perfekt med tre miniset synes jeg: hubble til eldste datter, romferge til yngste datter og Margaret og koding til meg 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.